Verdo Staalconstructies BV

General Contractors, Prime Contractors Bergambacht
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Nijverheidstraat 21 Kaart
Plaats
2861 GX  Route Bergambacht
Telefoon
0182 355 280
E-Mail
info@verdo.nl
Website

Informatie

Meedenken met de klant zodat problemen voortijdig worden gelokaliseerd en opgelost, dat heeft Verdo Staalconstructies B.V. hoog in het vaandel staan. Op deze manier komen wij tot een kwalitatief goed eindproduct en een tevreden relatie. Als u bij ons een aanvraag doet dan houden wij het proces van tekenen, fabriceren en plaatsen in eigen hand. Wij kunnen CNC gestuurd ponsen, zagen en boren, waardoor uw product nauwkeurig en snel kan worden geproduceerd. Onze belangrijkste werkgebieden zijn staalconstructies, interieur- en etagetrappen en hekwerken.

Verdo Staalconstructies BV is gevestigd op Nijverheidstraat 21 . Het volgende wordt aangeboden: General Contractors, Prime Contractors In Bergambacht zijn er 5 andere General Contractors, Prime Contractors. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Constructiewerk, Klein constructiewerk, Lassen, Maatwerk, Metaalbewerking, Mig lassen, Montage / montagewerken, Staalbouw, Balustrades, Bordessen, Hekwerken / hekken, Leuningen, Sierhekwerk, Staalconstructies, Trappen, Staal.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Verdo Staalconstructies BV

Give stars

Openingstijden

Categorieën

General Contractors, Prime Contractors
0182355280 0182-355-280 +31182355280

Kaart Nijverheidstraat 21

Loading map...